top of page
over ons header

Het verhaal van Meubelstoffering Venckeleer Luc in Antwerpen

luc venckeleer

Een familiezaak met 43 jaar ervaring in de vingers

Meubelstoffering Venckeleer Luc in Antwerpen is een echte familiezaak van vader op zoon die al drie generaties teruggaat, met zelf 43 jaar in het vak. De zelfwerkende zaakvoerder/meubelstoffeerder geeft samen met zijn echtgenote project na project het beste van zichzelf.

Meubelstoffering Venckeleer Luc

Vakmanschap met liefde voor het ambacht

Iets versleten, oud, doorgezakt, afgeleefd, levenloos, dof,… dat bekleed kan worden? Met de grootste toewijding, een groot hart voor de stiel en met veel liefde en respect gaan we aan het werk om uw meubel of ander stuk in glorie te herstellen. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij de vaardigheden ontwikkeld en gekoesterd om keer op keer kwaliteit en vakmanschap aan de dag te leggen. Het traditionele ambacht wordt gecombineerd met geavanceerde technieken om een constante hoge standaard af te leveren voor een jarenlang plezier. Hierbij maken we enkel gebruik van kwaliteitsstoffen, -kunstleder en -vullingen.

De rode draad in ons werk: een hoge afwerkingsgraad en oog voor detail

Herbekleden of heropmaken , garnieren of herstofferen, van binnenbekleding tot buitenafwerking: onze specialiteit en onze passie. Hierbij laten we geen steek vallen als het om kwaliteit en een perfectionistische afwerking gaat.

Van begin tot einde een persoonlijke aanpak

Van het eerste contact tot en met de levering staan we voor een persoonlijke aanpak, waarbij alle aandacht gaat naar uw wensen en verwachtingen en we alle mogelijkheden samen bekijken. Hierbij kunnen we u bijstaan met raad en daad, zoals de beste keuze in vulling of stof.

Klantenreviews, de kroon op ons werk

Talrijke Google reviews zijn het bewijs van tevreden klanten die hun project aan ons toevertrouwden.

 

Enkele recente reacties:

 

"Zeer goede kwaliteit van stoffering, in overleg wat wel of niet haalbaar is en vooral met warmte en aandacht voor de ziel van de te herstellen meubels. Heel content!"

"Wij hebben al verschillende keren zetels en stoelen laten opmaken door Luc Venckeleer en deze zijn steeds vakkundig en mooi afgewerkt.  We raden hem aan iedereen aan!"

"Ik heb een oud en versleten erfstuk van de familie binnengebracht bij Luc; een zetel van ondertussen bijna 60 jaar oud. Ik kreeg er een gloednieuwe zetel voor in de plaats. Nieuwe stof, nieuwe vulling, het hout mooi opgewaardeerd. Hier is duidelijk een vakman aan het werk. Ik ben ook goed geadviseerd geweest in de keuze van de juiste stof. Bovendien ook een zeer degelijke prijs voor de kwaliteit die je terug krijgt. Heel tevreden!"

"Prachtig vakwerk geleverd door Luc! Mijn oude zetels die 35 jaar geleden door een meubelmaker werden gemaakt, zijn weer helemaal nieuw, mooi en comfortabel."

"Onze oude zeteltjes in al hun glorie hersteld! Mooie stoffen en kwalitatief werk voor een eerlijke prijs."


 

Footer venckeleer
Venckeleer-logo_edited.png
Een meubelstuk aan ons toevertrouwen voor het betere garnierwerk? Neem meteen contact met ons op, wij staan u met veel plezier te woord
bottom of page